От създаването си на 15 Януари 2008 г.  до днес основата дейност на фирма „АНДАРА“ ЕООД е посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти. Фирмата е локализирана във Велико Търново и през години натрупа богат опит при работа с чуждестранни и български граждани. През годините на своята дейност Агенция за недвижими имоти „АНДАРА“ ЕООД посредничи при покупко-продажба на къщи, парцели, земеделски земи, апартаменти, офиси и др. На клиентите закупили имоти от нас оказваме съдействие за реновации, ремонти и стопанисване на имотите.

„АНДАРА“ ЕООД притежава няколко интернет портала на които физически и юридически лица сами могат да публикуват недвижими имоти намиращи се на територията на цялата страна.

На сайта www.tarnovoproperty.com физически и юридически лица могат да публикуват обяви единствено и само свързани с продажба и/или дългосрочно отдаване под наем на недвижими имоти.

На сайта www.tarnovorent.com физически и юридически лица могат да публикуват обяви единствено и само свързани с дългосрочно (над 30 дни) или краткосрочно (за нощувки) отдаване под наем на недвижими имоти предназначени само за жилищни нужди - апартаменти, къщи, стаи,  стаи за гости, къщи за гости, хотели, хостели, туристически обекти и други подобни.

Освен на горепосочените сайтове, „АНДАРА“ ЕООД рекламира имоти и на сайта www.imot.bg, на своята страница www.andara.imot.bg.

„АНДАРА“ ЕООД съвместно със свои партньори осигурява на своите клиенти самолетни билети на всички авиокомпании, автобусни билети за България и чужбина, застраховки и други услуги.